lauantai 3. tammikuuta 2015

Ajatuksia talvesta

Muutamia ajatuksia talvesta. Mää olen yksi suuri talven vihaaja, vihaan sitä kuinka palelee, auton ikkunat on jäässä, lunta menee kenkiin, mutta samalla kun yritän hetkeksi unohtaa talven vihaamiseni, nii onhan talvessa vaikka ja mitä hyvää.

Porukka koolle vaan ja ulos ! Luistimet jalkaan ja kentälle, hyvällä porukalla pelaamaan jääkiekkoa. Tai vaikkapa pulkkamäkeen ja laavulle, eväät messiin ja mikäs se parempaa. Oma ehdoton suosikkini on silti talvessa laskettelu, se vaan on vähän turhan hintavaa eikä sen puolesta aina tahdo onnistua, ja mieli halajaa aina lappiin oikeille rinteille... Kun sinne on kerran päässyt ei voi olla haikailematta.
No mutta pointti oli se että nykyään minun ei vaan tule lähdettyä, aina on kasa hyviä tekosyitä, vaikka tosi asiassa kun sinne ulos on päässyt ja pukeutunut asianmukaisesti ei pitäisi palella ja hauskaa on. Kopkop ystävät hyvät, kiitos raahatkaa minut pihalle !
Tavoitteeni onkin että AINAKIN muutaman kerran tulee lähettyä ulkoilemaan enemmänkin kuin tupakalle tai kävely kauppaan.

On myös kaksi muuta asiaa mitä rakastan talvessa. Kynttilät ja sauna ! Yhdessä tai erikseen, on ihanaa pimeinä iltoina laittaa kämppä täyteen kynttilöitä ja vain käpertyä sohvan nurkkaan.
Saunassa käymiseenkin tulee ihan oma juttu jos on mahdollisuus käydä hangessa pyörimässä, tällä hetkellä se on itselle tosi epätodennäköistä että pääsisi niin tekemään, tai en minä kehtaa kerrostalon yleisestä saunasta lähtee mihinkään pomppimaan, siitä saunavuorosta haluaa nauttia rauhassa.

Tulipas positiivinen mieli nyt taas tätä talvea kohtaan, vaikka viimeistään huomenaamuna kun tuonne pakkaseen menee väsyneenä taitaa positiivinen mieli unohtua. :D
Tahkon rinteitä





Mitä ajatuksia talvi teille tuo ? Onko välillä pakko kaivamalla kaivaa ne positiiviset ajatukset ?

Mutta nyt tämä tyttö rupee valmistautumaan saunavuoroon, Jos ottais yhden kylmän breezerin mukaan ja lähtis nauttimaan.

Hei muuten, jos tulee ideoita mistä haluaa kuulla ajatuksia nii olisin hyvin kiitollinen kommentista ! (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palaute on tervetullutta ! (: